expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, decembrie 21

Mesaj de Craciun.


"25.Decembrie...initial vroiam sa`ti dau un mesaj complicat, copiat de pe net. Dar esti mult prea special ca sa fac asta."
Inca astept acel Craciun cu tine care stiu ca nu va veni niciodata. Inca sper ca intr-o zi te voi revedea alaturi de mine.

Am incetat demult sa cred ca mi se vor indeplini dorintele A.

Si, totusi, ramai acea iubire pe care am trait-o intens timp de un an. Un an de zile care acum a fost sters cu buretele si a lasat in urma rani adanci.

A trecut o luna A., si eu nu stiu ce faci, nu stiu daca ti-e bine si nu stiu daca ai pe altcineva.

Mi-as dori sa ai, sa fi fericit si sa mimezi iubirea pe care ai trait-o cu mine, dar te-as uri din tot sufletul daca as stii ca ii soptesti si ei aceleasi vorbe pe care mi le spuneai mie, ca o tii de mana la fel de strans cum ma tineai si pe mine ca sa nu cad.

Si in final, am cazut in gol si inca continui sa o fac. Nu stiu cand voi inceta. N-am idee nici macar de la ce etaj am facut-o.

Esti fericit? Daca esti, atunci o sa fac tot posibilul sa fiu si eu.

Nu esti? Atunci iti voi imprumuta fericirea mea.

Cu o conditie. Imprumuta-mi pentru o zi inima ta. O singura zi o mai vreau si ti-o dau inapoi.
Am avut-o un an, am plans dupa ea o luna si acum, o mai vreau doar o zi, o singura zi.

Ma uit in jur, merg pe strada si vad oameni fericiti. Eu de ce nu sunt? Tu cum esti? Tu unde esti?
Oh. Am atatea intrebari A. si vreau sa aflu raspunsul lor fara sa ti le pun.

Stii...am incercat sa trec peste, sa te inlocuiesc cum inlocuiesti un frigider si n-a mers. Mi-am facut mai rau. Il comparam pe el cu tine si mereu ieseai tu invingator. Tu...ala care esti mai egoist ca toti, mai orgolios si mai incapatant. Tocmai pentru unul ca tine pastrez inca iubirea pura.

Mi-ai zis ca a fost dragoste de copii, dar in ciuda acestui fapt tu ai tinut la mine. Ce dragoste de copii A. cand eu te iubesc de patru ani de zile?!

A., mi-e dor de tine, dar tu m-ai uitat.

Stii...am incercat sa traiesc fara tine. Si stii cum imi duc viata? Traiesc prin mine. Merg, mananc, vorbesc si ma culc.

Ai plecat si odata cu tine a plecat si cheful meu de a trai, de a rade si de a spune "Il am pe el, voi trece peste tot".


Iti doresc cel mai frumos, mai special, mai superb si mai fericit Craciun alaturi de toti cei la care tii. As vrea sa pot acelasi lucru. Sa ii strang pe toti cei la care tin impreuna, dar stiu ca e imposibil.
Asa ca ma rezum la un sincer te iubesc, sentiment care din partea mea, nu va inceta niciodata.

4 comentarii:

  1. frumos..esti o artista desavarsita...laudele mele..se vede k esti lazarista:X huggiez..si..continua sa speri:X eu dupa aproape 4 luni..mi-am primit trecutul inapoi

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ti-ar da inima pt o zi, cred ca te-ar distruge cand ar lua-o inapoi... Poate e mai bine asa....

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, dar macar as putea sa ma hranesc cu ceva mai bun decat amintirea lui si totusi, dupa ce ar pleca nu ar face decat sa mai adauge o alte amintire dureroasa

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.