expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, ianuarie 22

În memoria celui de care mi-e zilnic dor.

Azi nu vreau să scriu despre niciun C., despre nicio E., nici măcar despre mine. Azi vreau să scriu despre cel de care mi-e dor zilnic şi pentru care aş da orice să-l mai văd măcar o singură dată.

L-am iubit din întâia clipă în care l-am văzut şi numele lui, nu al altcuiva, l-am rostit pentru prima dată în viaţă. Îl văd mereu şi mă gândesc cum ar fi fost să fie aici şi să îmi spună "Ştii că totul va fi bine!". Nu ştiu dacă e mândru sau e dezamăgit de mine, nu ştiu dacă ştie că mă gândesc la el în fiecare dimineaţă când deschid ochii şi în fiecare seară când îi închid, dar îmi doresc să o facă, pentru că indiferent dacă a plecat, vreau să ştie că îl simt mereu aproape de mine şi de sufletul meu.

Astăzi, nu îmi pare rău că l-am iubit, dar îmi pare îngrozitor de rău că nu am ştiut să preţuiesc fiecare moment cu el şi că am irosit puţinul timp care ni se dăduse. Au fost ani, dar acum când mă uit în urmă mi se par fracţiuni de secunde puse pe fugă, gata să fie lăsate în voia sorţii.

Îmi doresc ca nici el să nu mă fi uitat, ca el să ştie că îl iubesc enorm şi că îmi pare rău dacă l-am supărat sau l-am dezamăgit.

"De ce plângi?" îl aud şi acum spunându-mi şi luându-mă de mână ca să mă asigure că orice s-ar întâmpla, va fi lângă mine. De ce plâng? Cum să nu plâng când ştiu că ai plecat prea devreme de lângă mine? Cum să nu plâng când îi văd pe toţi cum blesteamă soarta că te-a luat?

Ştiu că eşti undeva acolo şi nu ştiu când am să te revăd, dar vreau doar să am certitudinea că o voi face cândva.

Îmi lipseşti teribil, te iubesc enorm şi aş da tot timpul înapoi, doar ca să te am lângă mine.

În memoria bunicului meu, cel de care mi-e zilnic dor.
A.





22 de comentarii:

  1. Bunicul tau e mandru de tine, sunt sigura de asta!

    PS: Ador scrierile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unfaithful: Multumesc, sper din tot sufletul sa fie..si mersi mult. Ma bucur mult ca iti plac. :) comentariile de genul la al tau chiar imi fac ziua mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti admir postarile si talentul de a scrie. E frumos ceea ce faci , si mai ales sentimentele pe care le transimti sunt frumoase. Acelasi regret il am si eu vizavi de tatal meu...Dar stiu ca ma iubeste si nici tu nu ar trebui sa te indoiesti de asta,se vede ca bunicul tau a fost un om special.:*:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Putini sunt cei care mai stiu sa-i pretuiasca pe batrani. Respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. *Catty: Multumesc mult..un comentariu prea frumos si sincer. Te respect pentru acest lucru. Si sa nu te indoiesti nici tu de asta, tatal tau e sigur mandru de tine si de tot ceea ce faci. Multumesc mult si in legatura cu bunicul meu, intradevar pentru mine a fost un om foarte special. :)

    *Nymphetamine: Multumesc si cu parere de rau imi dau si eu seama de acelasi lucru. Ma doare sufletul cand ii vad ca nu stiu sa ii aprecieze, ca nu se gandesc cat de munciti si chinuiti sunt si tot asa. E dureros..

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti inteleg durerea. Si cand ai spus ca nu ai pretuit destul momentele cu el...asa sunt si eu cu bunica, regret si acum micile noastre certuri, desi ea era langa mine si ma apara... Frumos, oricum :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa de tare-mi plac melodiile de la blog! Crede-ma ca las deschisa o pagina cu blogul tau doar sa ascult melodiile. Frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. *Anonim: asa sunt si eu, dar cred ca odata ce ei au plecat, ne invinovatim putin si pe noi daca intelegi ce vreau sa spun. Eu ma simt foarte vinovata de faptul ca nu am stiut sa pretuiesc absolut fiecare clipa cu el..

    Unfaithful: Multumesc mult. Crede-ma ca exact acelasi lucru fac si eu cand simt nevoia de o terapie, de ceva care sa ma calmeze. Melodiile astea imi dau niste stari superbe. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ...eu nu am putut sa nu plang, l-am cunoscut si da, a fost un om special mai ales pt ca a fost singurul bunic... nu era ca si cum ai putea sa alegi dintre el si el, era doar EL, dar totusi a putut sa-l inlocuiasca si pe celalalt. Si mie mi-e dor de el...chiar foarte :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca, nu stiu ce cred pentru ca nu mai am cuvinte..

    RăspundețiȘtergere
  11. Emotionant!
    Ar fi fost mandru de tine cu siguranta dupa cum a fost mereu astfel

    RăspundețiȘtergere
  12. Am uitat sa recunosc ca am plans putintel cand am citit postarea:D E superba, Cata! Stii ca imi place mult de tot cum scrii si poate nu am ocazia sa o spun atat de des pe cat as vrea..dar esti speciala :) Din mai multe puncte de vedere. De aia tind sa cred ca bunicul tau e foarte mandru de tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. *No Name: Neasteptat sa vad un comentariu de la tine. Multumesc mult! Te iubesc si sper din tot sufletul sa iti gasesti pacea sufleteasca, asa cum ti-am mai spus candva. Sa simti ca fericirea nu e doar la exterior ci vine din tine. O vei gasi candva..promit! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Persoanele dragi vor ramane in inima noastra mereu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am mintit cu nimic in comentariu si mare lucru nu s-a schimbat de atunci. Imi pare rau pentru ce se intampla si ca lucrurile par sa se termine. O sa-mi gasesc fericirea si am propriile greseli de facut ca sa pot face asta. Viata e mai mult decat pare. Am avut nevoie de suturi in fund ca sa-mi pot da cu adevarat seama, iar acum incerc sa evit acele suturi. Sper sa intelegi ce zic...Si eu te iubesc si iti multumesc ca, macar in aparenta, ma sustii din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  16. No Name: Comentariul asta a fost muuuult mai neasteptat. E trist ca se termina, e trist ca, nu stiu..In mare pare ai dreptate, dar suturile nu le poti evita. Vor mai veni multe..asa e viata. Azi e buna, maine e rea. Cine suntem noi sa ne razvratim impotriva ei? Dar nu trebuie sa fugi dupa fericire, nu o gasesti mimandu-o. Asteapt-o si va veni atunci cand va stii ca esti pregatita sa o accepti, dar in acelasi timp sa fii constienta ca in secunda doi o poti pierde. Viata da, e mai mult decat pare, dar nu te grabi sa o descoperi pe toata azi, pentru ca ii dispare frumusetea. Sper sa intelegi si tu ce zic. Te sustin, daca nu prin vorbe, macar sufleteste. Si V Day nu a fost o zi trista, din contra. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sincer iti spun ca am ajuns aici pe blogul tau incercand sa dau o parere despre blogul care ar trebui sa fie castigator la scoala de blogging nokia, dar nu imi pare rau ca am facut-o.

    Articolul asta m-a lasat fara cuvinte, au ramas doar emotiile pe care le-a trezit articolul.
    Felicitarile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kriogen, multumesc mult!

      Asta este un post in care am pus foarte foarte mult suflet si vad ca cititorii isi dau seama de asta.

      Ștergere
  18. Simt exact acelasi lucru ca si tine. EXACT acelasi lucru. Bunicul... a fost, nu mai este, si va fii mereu, totusi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte frumos :) ... Si bunicul meu a murit si il iubeam enorm si imi e tare dor de el.. :(((

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.