expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, februarie 5

Plecăm?


Într-o lume care nu mai ştie să iubească nu mai e loc de noi. În lumea asta, care parcă înnebuneşte odată cu mine, ne trăim reciproc, povestea. De ce nu în altă parte? De ce nu ne luăm o stea? De ce nu un tărâm?

S-au dus departe poveştile cu prinţi şi prinţese, dar am rămas încă fraiera care crede în ele. Motivul? Nimeni nu mi-a zis că nu am voie să o fac.

Şi pe zi ce trece, aştept să îmi înmâneze altcineva altă lume şi să-mi spună "fă-o mai bună decât pe asta." Când vii tu, necunoscut, şi îmi dai aşa ceva?

Sau nu. Nu am răbdare să te aştept, deşi unii aşteaptă pentru ceva o veşnicie. Mai bine plecăm noi de aici şi mergem undeva unde e totul bine.

Ideea de noi doi şi un loc îmi aduce instant surâsul într-un colţ de gură. O să fie odată şi aşa nu?

Prinţul e aici, cal găsim peste tot. De învăţat, învăţăm şi să îl călărim. Mai avem nevoie de tărâm.Deci, ce zici, plecăm să-l căutăm?
10 comentarii:

 1. Povestile cu printi si printese s-au dus departe doar pentru prosti ca mine. As vrea sa fiu o fraiera <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu pot. Nu pot sa cred in asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 3. Femeile sunt prea preocupate sa-l gaseasca pe Fat Frumos cand e mult mai funny sa traiesti zilnic alaturi de Zmeul Zmeilor !

  RăspundețiȘtergere
 4. @Omul cu ciocolata: foarte amuzant comentariul tau ^^ da te poate satisface Zmeul Zmeilor la fel ca Fat Frumos?
  @Pacatoasa: multumesc ^^

  RăspundețiȘtergere
 5. S-au dus departe poveştile cu prinţi şi prinţese, dar am rămas încă fraiera care crede în ele....da asa este si eu mai cred ca printul exista.E cea mai mare prostie, dar inca eu cred ca exista cineva predestinat pentru fiecare persoana DOAR CA UNEORI SE LASA ASTEPTAT...

  RăspundețiȘtergere
 6. Paolla, dar de cele mai multe ori merita asteptarea nu? :)

  RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.