expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, iulie 7

Teama.


Am o teamă în mine, un sentiment dureros care îmi spune că vei pleca din nou. Oare aşa va fi? Oare te-ai întors doar ca să pleci din nou?


Te-ai dus momentan să te odihneşti, iar eu stau aplecată pe acest caiet încercând să îmi găsesc cuvintele ca să pot scrie. Capul îmi bubuie "Nu e indicat să staţi aplecată" îmi tot repetă doctorii de zile bune. Cine să-i asculte?

Cerşesc pe la asistente o ţigară pentru că mor de poftă şi îmi răspund sec "Nu avem." Ale dracu, când ştiu clar că ies afară să fumeze.

E. a trecut şi ea pe aici, trece zilnic defapt, dar ştiu că ea se va întoarce mereu pentru că mi-a fost alături. Dar tu, C.? Tu vei face la fel? Dacă m-ai minţit spunându-mi că te duci să te odihneşti şi nu te mai întorci? Oare eşti capabil de aşa ceva? Poate..

Am teama asta cum că vei dispărea, cum că nu mă vei lăsa să fiu fericită, cum că tot ce mi-ai spus a fost doar de moment.

Sper să mă înşel.


8 comentarii:

  1. se va intoarce! poate ar trebui sa ai mai multa incredere in el

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dreams*Link: si ea spera acelasi lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nymphetamine: Ma gandesc la acelasi lucru..ca fara sa aiba incredere in el, va pierde din nou tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se va întoarce, categoric!!!! Tu trebuie să fii pregătită să îl primeşti... Dacă mai ai puterea asta.

    Frumos blog!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Rebeca C.: spera si ea sa se intoarca..mersi frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  6. unde ar mai fi farmecul vietii dak am stii intotdeauna ce urmeaza? poate a plecat si nu se mai intoarce...si va ramane cu amintirea...dar va avea cu ce sa ramana sau poate se intoarce si ramane langa ea...k mai apoi sa plece din nou.dak am putea sa ne cream propriul destin,viata sa fie "roz" nu am mai trece prin atatea emotii...si at..am devenii niste papusi...fara suflu,fara trairi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim: M-am gandit si eu la asta si mi-e ca ne-am plictisi daca am deveni asa. Viata e frumoasa asa, cu sare si piper. E frumos sa te uiti in trecut si sa iti spui ca ai trecut cu brio peste x, peste y, peste toate.

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.