expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, martie 2

A fost ziua mea. Şi ai uitat.


Ieri a fost ziua mea. Ieri când a fost ziua tuturor femeilor, eu am ales să mă nasc.

Am aşteptat să vii şi să-mi zici "La mulţi ani!" sau măcar să suni, dar eşti atât de neştiutor! Şi dintre multele persoane care m-au sunat mi-a rămas în cap doar E.
- A. la mulţi ani! La multe zile fără durere, la multe iubiri adevărate şi la mai multe bătălii câştigate.
- Mulţumesc E.

Iar tu n-ai sunat ieri. Şi mi-aş fi dorit din tot sufletul să ştiu că undeva mai ştii că exist. Am plâns. Mult, mult. Deşi ziua aia ar fi trebui să fie cea mai frumoasă din viaţa mea.
Mi-am dat seama că am ajuns la o vârstă, fără prieteni, E. se exclude, E. e E, fără cineva alături de care pot trăi o viaţă întreagă. Tu devii încet un vis, care cândva va rămâne o mică şi neînsemnată amintire.

Momentan e greu. Mi se pare încă, imposibil să te scot din viaţa mea. Mi se pare că, din moment ce te-am lăsat să intrii, nu mai ai voie să ieşi.

Deci, la mulţi ani mie C. La mulţi amanţi care să mă facă să te uit. La multe amintiri care ar trebui şterse, multe pachete de ţigări şi multă băutură. În sănătatea mea!


8 comentarii:

  1. mie mi-a urat o primavara fericita ca apoi sa-mi zica noapte buna....nu inainte sa ne certam :-J

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nymphetamine: multumesc, dar nu a fost ziua mea :d a fost doar a lu A.
    @Paolla: astea sunt sarea si piperul cum zice o prietena de a mea ^^ sigur v-ati impacat daca nu in seara aia, de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sg k toti ne regasim catusi de putin in ce scrie cata...ca un comentariu la postare...la poveste...sunt sigura ca C. a adormit cu gandul ca a doua zi e ziua ei ...s-a trezit cu acelasi gand...si a petrecut ziua cu gandul "pt ce sa ii dau un semn,nu rezolv nimic...asa ca...imi zic singur: la multi ani A,in sanatatea ta" geniala poveste cata ...de multe ori raman fara cuv:*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: mersi mult..ma bucur ca iti place si stiu ca se regaseste multa lume, simt asta atunci cand scriu. Simt ca nu sunt singura si ca trec multi prin ceea ce trec eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este, cateodata e dureros sa vezi ca nimanui nu/i pasa de tine,mai ales cand ai parinti, ai copii...

      Ștergere
  5. @Meili: mai mult dureros decat urat..

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.