expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, martie 16

Dintre toţi, te-a cules pe tine.


Dragă tu, sunt eu, eu cea despre care auzi de când te ştii, dar nu mă cunoşti decât atunci când e timpul. Cea despre care aud toţi, dar mor încercând să mă găsească.

Sunt eu, cea care în fiecare zi se trezeşte cu noaptea în cap să supravieţuiască.

Sunt atât de bătrână şi totuşi mai pot locui aici. Sunt atât de urâtă de mulţi şi atât de admirată de restul. Sunt peste tot. Mă arăt cum pot mai bine ca să vezi tu, un altul, că eu nu plec, că eu nu mă las bătută, că eu lupt cu toţi.

Şi ea, o oarecare EA, o ea care a crezut că nu e în stare să iubească, te-a cules pe tine dintre toţi.

Iar el, un oarecare EL, a ales să fie cules de ea şi să o iubească.

Dar, eu, am rănit mulţi oameni. Am furat multe suflete, am fost atât de egoistă încât nu le-am dat tuturor darul meu. Poate ca nu îl meritau. Nu încă.

Şi stau acum , primăvara şi mă uit la ei. La EA, la EL, la ceilalţi.

Off. Sunt atât de bătrână şi înapoiată, dar ştiu că dacă ei mă vor lăsa, nu voi pleca nicăieri şi ştiu că dacă voi dispărea cândva nu va fi numai din cauza EI, nici din cauza LUI, nici din cauza ta, va fi din cauza tuturor.

Deci nu mă lăsaţi să plec. Aveţi nevoie de mine ca să fiţi fericiţi!

Şi tu, dragă tu, profită de el cât e al tău. Fii fericită şi zâmbeşte, tu l-ai cules pe el, el te-a ales pe tine.

Cu drag, IUBIREA.


PS: Vă rog aveţi grijă de mine. Nu vreau să plec.

6 comentarii:

 1. Profită când ai pe cineva care merită iubit, lângă tine

  RăspundețiȘtergere
 2. Cat adevar, profita de orice ca apoi sa nu ramai cu regretul ca n-ai facut-o.

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos, in varianta asta "poetica"... si ar fi frumos sa nu o lasam sa plece dar... nimeni nu o accepta, pentru ca intotdeauna se gaseste un motiv stupid si se despica firul in patru mii de bucati incat se pierde esenta dragostei. Nimeni nu o accepta asa cum e, cruda, toti cauta atatea sensuri, definitii si conditii incat o distrug! Pace si dragoste

  RăspundețiȘtergere
 4. Motan turbat, cel mai adevarat comentariu. Ai mare dreptate. Oamenii uita sa iubeasca, cautand dragostea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Iubirea este un mister. Pentru mine cel putin, este. O si vad plimbandu-se pe o campie vasta. Atatea flori superbe ii se reflecta in ochi. Ea nu face decat sa rupa flori, doua cate doua cu tot cu radacina, lasandu-le sa zboare in misticul vietii. Zborul acesta este divin, spiritele atribuite florilor se suprapun perfect si se imbina mladios.
  Eu inca ma ragasesc pe campie, pe partea unde soarele nu bate atat de puternic si unde florile cazute au ramas triste si lipsite de suflu. Superba postare, mereu ma pune pe ganduri :)

  RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.