expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, ianuarie 11

"Lăsaţi-mă singurătăţii mele."


"Lăsaţi-mă singurătăţii mele"...lăsaţi-mă să mă tratez cum pot mai bine. Doar lăsaţi-mă.

Ştii, acel sentiment când simţi că azi te iubeşte mai mult decât orice şi mâine nu te mai iubeşte deloc? Sentimentul haotic cum că poate nu mai exişti azi pentru el? Durerea sfâşietoare cum că mintea lui nu mai e invadată de tine? Mă bântuie toate şi îmi zguduie fiecare colţ al minţii. Îmi mănâncă nervii. "De ce nu poate fi perfect? De ce am sentimentul pe care îl am? De ce tremur? De ce îmi bubuie sufletul?" sunt doar un sfert din întrebările care îmi aleargă neîncetat prin cap.

Eu nu ştiu, nu ştiu nimic şi de aceea nu am idee cum şi ce să fac.

Am rămas doar noi. Eu şi singurătatea. E lângă mine. Mereu a fost şi a aşteptat să mă întorc în braţele ei. Zâmbeşte acru şi mă sperie. Nu arată cum credeam eu. Arată mai urât. E mai plină de ură, mai nerăbdătoare, mai orgolioasă.
Ea, s-a ales doar cu ea. Eu, m-am ales tot cu ea. Şi e mândră. O văd întinzând braţele şi chemându-mă "hai la mine. Ştii că mereu te-ai întors" şi da, are dreptate...mereu m-am întors. Mă întorc si de data asta. Cu capul plecat, ştiind că voi fugi din nou în scurt timp. Dar mă va primi înapoi. Preferă să îi fiu alături şi să aibe companie. Ma ceartă. Îmi zice că n-am voie să scriu despre ea. Mereu a fost singură. Nu are nevoie de cineva să ştie ce gândeşte. Îmi înterzice...

Mă opresc. O las în nebunia ei, oricum e ţicnită. Revin la tine. Te caut, te vreau ca în trecut.
Vorbeşte cu mine. Nu suport indiferenţa, deşi câteodată o folosesc ca un aliat. Acum îmi e duşman.

Sau, dacă nu, pot să plec. Puteţi să mă lăsaţi singurătăţii mele. Ştiu că ea mă va primi şi mă va accepta. Ştiu că ea nu mă va lua de proastă.


Singurătate, vin la tine, sau poate mă voi răzgândi şi mă voi întoarce din nou...



Ps. Mă pierzi.

10 comentarii:

  1. sincer...baietii nu ne merita...nu stiu decat sa se joace cu sentimentele noastre..sa vada kum e sa fii ku una..pana knd te intreaba daka vrei sa te culci cu ei si ii refuzi..apoi esti 0 in okii lor..

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne...citind postul asta cu pianul pe fundal........

    RăspundețiȘtergere
  3. esti trista.. si ma doare! Pe mine ma doare sufletul cad tu esti suparata! Si nu uita..NICIODATA nu esti singura, tot timpul iti voi fi alaturi! si inca ceva sa nu uiti: esti puternica si nu merita sa plangi pentru nimicuri!nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nymphetamine: ma bucur ca iti place. Si eu plang. Postul asta inseamna mult pentru mine si melodia tripleaza sentimentele de fiecare data cand il citesc. Defapt, cu fiecare post e asa. Simt ceva acolo cand ascult si muzica in fundal si mi-am dorit sa simtiti si voi acelasi lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim. Pe mine m-a durut sufletul cand am citit cine esti. Si stiu ca imi vei fi mereu alaturi, stiu asta. Desi nu ti-am mai zis de ceva timp, te iubesc mult. Si mi-am dat seama ca stii mult mai multe decat arati. Multumesc ca esti langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. singuratatesa vrea mereu sa ne prinda in vraja ei dar noi nu trebuie sa o lasam , cu toate ca unoeri e mai greu, nu e bine sa ramai singur.
    tu trebuie sa continui sa lupti, stiu cum doare indiferenta, dar uneori trebuie sa luptam cu durerea.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lavi. Da, ai dreptate. Ma lupt in momentul de fata cu durerea...

    RăspundețiȘtergere
  8. am citit mai multe post-uri de ale tale. suntem atat de tineri, de norocosi, de plini de prieteni, de plini de viata, si totusi, toti, atat de singuri ...;)ce-o sa mai zambim de noi insine cand vom fi batrani...atunci vom zambi mai amar ca acum...poate e mai bine sa zambim acum trist, dar s-o facem, asa aiurea, macar pt k suntem tineri ..

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare om de pe planeta asta trece prin suferinta de a se trezi doar el cu singuratatea!Nu e usor..e cumplit,insa,toate lucrurile se petrec cu un scop,nu intamplator ai trecut asta,sigur ai invatat ceva!!Azi esti mai puternica,iubirile pasagere sunt doar o repetitie pana dai de cele adevarate..Si eu ma intreb uneori,daca am avut doar o sansa si am ratat`o..Poate baiatul perfect inca te asteapta.Cel care ti`a fost alaturi nu te`ar fi facut sa ai sentimentele astea de nesiguranta,neincredere si deziluzie daca era el alesul..

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.