expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, decembrie 6

Sărutare.
N-am ştiut până în aceea noapte. Dacă aş fi pariat pe mine, aş fi pierdut, ca întotdeauna. Poate mi-aş fi încălcat promisiunile făcute, doar de aş fi avut habar că aveam să ţin la tine. N-am ştiut că acea sărutare avea să schimbe totul, deşi subconştientul admitea că, dacă vreodată se va întâmpla ceva, exact asta avea să se şi întâmple. Nu i-am dat dreptate, pentru că nu îmi dau dreptate decât mie, chiar şi când ştiu că nu am.

N-am să îţi spun că mă intrigi, pentru că asta m-ar face să recunosc că eşti una dintre puţinele persoane care mă poate face vulnerabilă. Nici că atingerea ta îmi trezeşte furnicături sau că ochii tăi îmi pot sfida cuvântul. Nu-ţi pot spune toate astea. Nu pentru că nu sunt suficient de puternică, ci pentru că am destulă minte încât să ştiu că nu va ajuta la nimic. Tu o ai pe ea, eu îl am pe el. Nu îmi spune nimic niciodată, dar ştiu că simte şi el că tot ce îi mai pot oferi acum mi-e trupul. Serile nu mai avem ce să ne spunem, de parcă tăcerea ar fi cel mai bun cuvânt pe care îl putem folosi, nopţile în pat sunt reci şi triste, chiar de suntem unul lângă celelălalt, zilele cutreierăm fiecare pe unde ne bate capul, pretinzând amândoi că ne-am afundat până peste cap în muncă.

Minciuni, căci la un moment dat ştim amândoi că va trebui să ne spunem adio şi să plecăm unul din viaţa celuilalt. Ştii tu..e greu. Te obişnuieşti uneori cu omul de lângă tine, cu privirea lui, cu vocea lui, cu sărutarea lui. Una nouă, aşa cum a fost a noastră, nu aduce decât confuzie şi frica de a recunoaşte că poate el sau ea nu e persoana potrivită.

Aşa suntem noi oamenii, în căutare de suflete noi, în încercarea de a-l găsi pe cel pereche. Unii reuşesc, alţii eşuează căutând toată viaţa. Poate că această fugă ne omoară pe interior încet, fără ca măcar să ne dăm seama.

Sărutarea, a fost o explozie de sentimente adunate cu timpul. Amintiri de-ale noastre, cuvinte nespuse, gesturi lăsate să atârne în voia sorţii.

Ce va fi, nu se ştie, căci "adio" e un cuvânt prea dureros pentru amândoi, iar zidurile pe care am încercat să le ridicăm, au căzut la prima întâlnire a cuvintelor sau a privirilor noastre.

A.


11 comentarii:

 1. Zidurile ridicate vor cadea la fiecare prima privire sau vorba schimbata si asta ar trebui sa insemne ceva pentru amandoi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui sa insemne ca sunt sentimente mult mai puternice la mijloc decat cred ei.

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Intr-o lume care a uitat sa iubeasca cu adevarat, cred ca pasiunea nu este niciodata prea multa.

   Ștergere
 3. Sau sentimente mai puternice ce nu pot fi distruse...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact ce am spus si eu..cred am mai facut observatia asta intr-o postare anterioara, dar am un vag sentiment ca in spatele comentarilor tale e mai mult decat vrei sa arati. Atat am avut de zis.

   Ștergere
  2. Nu e nimic..doar niste comentarii pe baza a ceea ce tu scrii

   Ștergere
 4. Fara pasiune nu ar putea sa fie dragoste adevarata. Dar pasiunea lasa urme adanci in suflet... Cu fiecare incercare de a gasi sufletul pereche ramanem cu rani adanci in inima, chiar daca nu vrem sa recunoastem :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este..iar ranile vor iesi la un moment dat la suprafata oricat ne-am chinui noi sa le ingropam

   Ștergere
 5. O singura sarutare, iti poate zgudui intreaga lume!
  Fortele iubirii nu trebuiesc subestimate, atata timp cat nu i se cunosc limitele. Dar oare exista limite?!
  Imi doresc sa te mai citesc, asa ca sa nu te lasi de scris!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu daca exista limite cand vine vorba de iubire..multumesc mult! Incerc sa scriu cat de des pot, dar nu imi iese asta uneori..

   Ștergere

Să fii sincer.