expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, februarie 11

Aştept C., aştept.


Am minţit. Te vreau înapoi. Nu pot înceta să nu te cer. Ştii ce e luni nu? O altă zi în care mă voi duce la geam şi îmi voi aminti de tine.

Aştept C., aştept.

Aştept schimbări în viaţa asta dublă pe care o duc. Dimineaţa sunt bine, mă trezesc, fumez, citesc, beau o cafea, sau poate două, uneori şi trei, dar nu contează şi fac orice altceva să nu mă gândesc la tine. O sun pe E., mă ascultă de luni de zile cum îi vorbesc de tine. Cred că a ajuns să ştie şi cu ce şampon te speli. Apoi vine seara şi uit de tot. Uit cine am fost de dimineaţă. Îmi trag lângă mine viciile şi încep să le fumez. Pe tine nu pot. Tu eşti un drog de care nu am parte. Şi băutura cu care încerc să o las mai moale pentru că vreau să ştiu ce fac serile şi cu cine fac.

Am avut parte de mulţi şi au fost atât de falşi că nu te-au acoperit nici pe jumate. Puţin îţi pasă că din cauza ta, am ajuns să cred că sunt nebună. Că am trăit prea intens şi acum înapoiez în chinuri totul.

E. zice să trec peste, conştiinţa mea idioată mă bântuie mai rău ca ea din păcate. Pentru că e mai sinceră decât E. şi îmi spune adevărul pe care nu vreau să-l aud.

Aşteptarea a luat şfârşit? Pe dracu C. că nu încetează să se termine. Uită-te şi tu. Sunt zile, săptămâni, luni de zile de când aştept ceva. Poate nici măcar nu te aştept pe tine. Poate îl aştept pe altu, doar că pe el nu-l cunosc momentan.

De ce doar eu am nevoie de tine şi tu nu? Tu cum ai trecut peste? N-am trăit amândoi aceeaşi poveste sau am visat? Baliverne C. şi o grămadă de cuvinte îndesate în geamantane de foi de care nu o să ai parte niciodată.

S-a mai dus o noapte. Şi am scris. Şi am aşteptat.

Aştept multe C., dar nu cred că te aştept pe tine. Aştept altceva. Probabil ziua în care o să te dau dracu şi o să te scuip în faţă. Şi o să vezi că o să vină cândva. Îţi spune nebuna.

8 comentarii:

  1. da..tot de un C. sunt si eu indragostita...la fel si eu pot sa zic...,,
    Aştept C., aştept. ", dar C. numai vine...C. e istorie. Nu el e istorie pentru mine, eu sunt isorie pt el.

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu pot sa exprim ce am simtit cind am citit postarea asta.Pur si simplu genial.Exact ceea ce simt si eu..nici un cuvint in plus sau in minus.♥
    Pina si initialele corespund cu propria mea viata...nu am cuvinte:X

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de adevarate, dar contradictorii sunt aceste triairi si sentimente ale eroinei tale! Specifice,atat de des intalnite intr-o poveste de iubire in care personajul feminin nu-si mai da nici el seama ce vrea, actionand numai dupa cum ii vine, dupa cum simte.
    Frumos, continua...

    RăspundețiȘtergere
  4. este o placere sa-ti citesc blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Paolla: cat de frumos ai spus totul..
    @Kristina L': ahh cat ma bucur ^^
    @Rosaline: Multumesc mult, chiar am de gand sa continui.
    @Omul cu ciocolata: C. nu exista..
    @Nymphetamine: Multumesc >:D< pot spune acelasi lucru

    RăspundețiȘtergere
  6. :( Mi-am adus aminte de niste lucruri :(((

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate inteleg e o amintire urata. Imi pare rau..

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.