expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, ianuarie 7

Tu ai invins.


Dintre noi doi, tu ai invins. Eu am luptat, tu ai castigat. Cum? Usor, simplu si fara sa te complici prea mult.
Eu am pierdut. Din ce in ce mai mult. Tu continui sa castigi cu fiecare zi alaturi de mine. Imi castigi cate putin inima, iei cate o bucatica din ea si o tii la tine. Nu vrei sa mi-o dai inapoi desi ti-o cer. Imi zici ca nu, acum e a ta. Am luptat cu mine, am vrut sa o pastrez, dar mi-ai furat-o.

Eu pierd. Pierd vise, pierd lupte si nu imi asum infrangeri. Tu castigi.

Un singur lucru e al meu si stiu ca nu mi-l vei lua niciodata. Felul in care cred in tine, modul in care tin la tine, creionul cu care imi schitez un zambet pe fata, desi sunt dezamagita si trista, dar nu vreau sa stii ca sunt asa.

Nici macar n-ai incercat, desi stiu ca ti-ai fi dorit sa ai vointa. Nu ma supar. Sunt ca un copil mic caruia ii promiti o bomboana, dar a doua zi ii spui ca nu i-o mai dai. Plange pe moment, si apoi uita. Rade din nou cand te vede, te iubeste la fel, desi in sufletul lui pastreaza urme ale dezamagirii.

Si in ciuda tuturor, tu ai invins. Tu trebuie sa te simti mai bine ca mine, desi nu ai avut nimic de castigat in final. Nicio medalie, niciun trofeu, niciun premiu. Doar inima mea.

Iti dau pe tava tot ce a mai ramas din ea, ti-o inmanez..stiu ca poate nu o sa fie totul perfect si ca uneori o vei dezamagi, dar decat intrun demon ca mine, mai bine la tine, in siguranta. Ai grija de ea, asa cum am eu de a ta, chiar daca nu mi-ai dat-o pe toata. Iubeste-o, alin-o si nu o face sa sufere mai mult decat ai facut-o. Se va intoarce la mine fara sa realizezi.

Asadar, tu ai invins si continui sa o faci. Simte-te bine si fi mandru iubitul meu.

10 comentarii:

  1. ce pot sa zic?e geniala...esti geniala...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai grija cui ii oferi inima ta - s-ar putea sa ti-o franga...
    Dar daca acea persoana chiar merita, atunci e cel mai frumos lucru din lume sa simti in acel gol unde ti-a fost inima ceva cu mult mai pretios: iubirea.

    Foarte dragute actualizarile blogului! La inceput eram un pic nedumerita, e greu sa te obisnuiesti din prima :) Mult succes si in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rosaline, eu simt ca merita. Mi-a demonstrat prin multe lucruri. Mi-a aratat ca ma iubeste, in felul lui, asa cum il iubesc si eu, in felul meu.

    Ma bucur ca iti plac actualizarile,am simtit nevoia de o schimbare. Nu stiu de ce, asa am simtit.

    Mersi mult. La fel si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Kristinne' si Lavinia, ma bucur ca va place ^^

    RăspundețiȘtergere
  5. O dovada de curaj din partea ta.. :) eu una nu as putea face asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar trebui sa-mi para rau ca am facut-o, dar nu imi pare. Nu sunt genul sa regrete :)

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.