expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, ianuarie 23

A rămas la tine..şi bine a făcut.


Asta e pentru mine şi pentru faptul că sunt fericită. Asta o să o vadă mai toţi, inclusiv tu. Asta e o postare optimistă. Azi, stai să văd cât e, 23 ianuarie, am realizat că am nevoie de tine în viaţa mea. Că dacă eu sunt lumina, tu trebuie să fii întunericul ca să am ce să luminez, că dacă eu sunt luna, tu trebuie să fii cerul ca să am unde să strălucesc.

Cred că e prima dată când o să-mi ia o oră să scriu o postare.

Tu, evadarea mea veşnică, te-ai întors. Mai frumos, mai puternic şi mai sincer ca niciodată. M-ai trimis în agonie şi după m-ai expediat în extaz. Fără centură de siguranţă, fără măsuri de precauţie. Şi a meritat. Să ştiu că ai revenit, că ai păstrat în tine tot ce ţi-am dat, că inima mea a rămas la tine. Şi bine a făcut.

De ai ştii câtă poftă de viaţă mi-ai dat, cât m-ai alimentat. De ai ştii că de o oră mă chinui să scriu şi nu îmi găsesc cuvintele.

Mi-a zis mie cea mai deşteaptă tipă pe care am putut să o ştiu, ceva foarte foarte frumos acum puţin timp "fată...e ceva mereu care vă aduce iar împreună. Ceva care vă leagă unul de celălalt."

Doamne. E prima dată când nu pot scrie ce vreau. Când gerul de afară îmi îngheaţă toate ideile şi gândurile.

E ea în mine care urlă de durere, care plânge şi mă vrea înapoi. Şi nu mă duc. Nu mă mai întorc orice ar fi. Destul m-a prosit, destul m-a îndepărtat de tine.

Mi-a fost dor. Şi ştiu şi nu mai neg de acum încolo: sunt dependentă. De un singur lucru. De tine. În rest, toate sunt abureli.

Te iubesc mult. Şi de aia nu am putut să dispar aşa cum vroiam. Nu am putut să ştiu că nu eşti bine. De ce? Pentru că fericirea mea eşti tu, şi dacă nu eşti tu, atunci dispare toată.


5 comentarii:

  1. " daca eu sunt lumina, tu trebuie să fii întunericul ca să am ce să luminez, că dacă eu sunt luna, tu trebuie să fii cerul ca să am unde să strălucesc."
    atit de sincer si frumos :X.

    RăspundețiȘtergere
  2. stii? mi s-a intamplat si mie asta ? m-a aruncat in agonie si apoi m-a adus din nou in extaz, dupa 2 luni. acum... ma arunca din nou...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Kristinne: multumesc mult de tot ^^ pe mine sfarsitul ma omoara grav de tot.
    @Nymphetamine: sunt mai mult ca sigura ca te va aduce in extaz din nou ^^ daca e agonie e si extaz, si invers. Toate au un pret, nu?
    @Olesea: Multumesc mult de tot. Ma bucur foarte tare ca iti place ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Niste cuvinte atat de simple, dar atat de sincere si placute: "e ceva mereu care vă aduce iar împreună. Ceva care vă leagă unul de celălalt."

    Ma bucur ca e in sfarsit o postare mai optimista...

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.