expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, ianuarie 15

M-ai pierdut.


Am ştiut, am simţit şi am ştiut iar că va fi finalul.

Ps-ul din ultima postare? Ultima avertizare, ultima şansă să mă prinzi de mână ca să nu cad în prăpastie. Dar, în cele din urmă, am căzut dragul meu. Şi nu m-ai prins. Nu ai fost acolo aşa cum mi-ai tot promis. Ai fugit. Te-ai speriat şi ai plecat. M-ai văzut rece, vulnerabilă, speriată şi ai preferat să te distanţezi. Distanţarea ta, mi-a mărit prăpastia. Şi de atunci nu încetez să tot cad. Şi vreau, dar nu pot, nu pot să îi găsesc nenorocitul ăla de fund.

Tu, ai rămas undeva sus şi eu te privesc. Te tot îndepărtezi. Nu încerci nici măcar să vii după mine, aşa cum nu ai vrut nici să mă prinzi.

Zâmbeşti? Sau doar mi se pare? Distanţa e de vină.

Să fii bine, să fii in regulă. Nu ştiu nimic de tine şi poate îţi e mai bine dacă dispar, nu? Dacă plec definitiv din viaţa ta şi te las să fii fericit. Eu...mă urăsc. De ce? Pentru că nu ţi-am oferit fericirea pe care o meritai. De-aş ştii că nu mă vei mai vedea, de aş ştii că doar eu sunt cum sunt. DAR nu ştiu.

Stau şi mi te imaginez. Râzând, vorbind, fiind tu. Dar e trecutul dragul meu, căci prezentul mă ucide. Prezent idiot. Mi te-a luat. Mă lupt cu el şi, pierdem amândoi. Vine viitorul peste noi şi ne prinde luptându-ne pentru tine.

Eu şi prezentul, şi viitorul câştigând. Jalnic, nu?

3 comentarii:

  1. ca de obicei:|
    + foarte sugestiva poza :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am scris candva o postare care avea ca idee principala caderea mea... Crede-ma ca stiu cum si ce simti... Tot ce pot zice, e ca la un moment dat , o sa-ti dai seama, ca suferinta asta e mica, pe langa alte suferinte care o sa vina (desi sper sa nu se intample )

    O duminica linistita

    RăspundețiȘtergere
  3. @Nymphetamine, ma bucur mult ca iti place.
    @Amanta ta, multumesc mult de tot. Chiar mi-ai dat speranta :)

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.