expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, aprilie 9

Întrebare.


Astăzi singurul lucru pe care îl fac este să pun o întrebare.
O întrebare simplă care mai mult ca sigur va stârni şi în alte suflete ceea ce îmi stârneşte mie. 

A.


25 de comentarii:

  1. Nimeni nu e. Cu totii confundam fericirea cu bucuria. Fericirea e un intreg pe care noi il substituim cu parti ale sale. Spunem ca suntem fericiti cand luam un examen important, dar parca ceva totusi lipseste, mereu lipseste ceva si atunci uitam ca de fapt ceea ce simtim de cele mai multe ori este bucurie, nu fericire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am citit raspunsul tau, mi-a venit un vers in cap: "Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata".

      Ștergere
  2. Nu sunt fericita.. dar nici trista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa fii fericita pentru simplul fapt ca ai mai trecut o zi in calendar. Sunt foarte recunoascatoare uneori doar pentru faptul ca ma trezesc dimineata intr-un pat calduros si ca vad lumina soarelui, alteori uit cu totul de lucrurile astea si am impresia ca fericirea se rezuma doar la un el, sau la ceva. Nu e asa. :)

      Ștergere
  3. Nu a trebuit sa stau pe ganduri prea mult sa raspund la aceasta intrebare. NU sunt fericita, imi urasc viata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare tare rau sa aud asta..poate iti vei gasi fericirea candva :)

      Ștergere
  4. Unii spun ca fericirea se defineste in cele mai mici si, aparent, neimportante lucruri. Poate ca e asa. Sau poate ca nu. Poate ca fericirea este doar acel taram idealist imposibil de ajuns. Eu sunt trist, dar din cele mai materialiste aspecte sun fericit. E complicat. Ma bucur ca ai intrebat. Iti da de gandit. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur ca ai raspuns la intrebarea mea. Si referitor la ceea ce ai spus tu, cred ca ma numar printre cei care spun ca fericirea se defineste in cele mai mici si neimportante lucruri. Uneori ma simt fericita doar pentru ca e frumos afara sau pentru ca am primit un telefon de la cineva drag. :)

      Ștergere
  5. Fericita? Da sunt :) Pentru ca am realizat cate persoane minunate am in jurul meu, care merita efortul si care sunt alaturi de ori de cate ori am nevoie. Fericirea e ca un puzzle compusa din piese, pentru mine prietenii sunt o piese din puzzel'ul care ma ajuta sa compun un intreg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai foarte mare dreptate. Fiecare isi face puzzel-ul asa cum vrea..ceea ce vreau eu sa spun este ca fericirea depinde si de noi :)

      Ștergere
  6. Da,pot spune ca sunt momentan:) Eu vad fericirea ca pe o stare de amnezie temporara cu durata variata de la persoana la persoana. Fericirea este mai mult decat o stare foarte subiectiva,este o decizie.
    Personal, am invatat sa ma bucur de multitudini de lucruri mici deoarece puse toate cap la cap pot sa depaseasca deseori blocurile (imense sau nu) de probleme, griji,suparari...asta numai daca vrem. Brut si usor idealist,deseori,eu consider fericirea o decizie...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu stiu.
    E atat de mult stres.Dar asta e viata,nu?Trebuie sa avem mai multe chestii care ne lasa fara energie,iar mai tarziu sa vina mult asteptata fericire :-j.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar trebui sa lasi stresul sa iti spulbere fericirea. Parerea mea :)

      Ștergere
  8. DA. Poate te intrebi de ce am scris cu litere mari? Fiindca fericirea e usa larg deschisa in sufletul meu , orice dezamagire , orice iluzie care mi-a fost spulberata sau orice alceva care mi-a adus tristeata in toate astea am invatat sa spun , ca sunt mai buna decat aceste lacrimi sunt o invingatoare!
    Asa ar trebui sa fim toti.
    Fericiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-as dori ca toata lumea sa aibe perspectiva pe care o ai tu!

      Ștergere
  9. As vrea sa pot sa spun si eu ca am in jurul meu oameni minunati carora le pasa. Cred ca pe o scara de la 1 la 10, as raspunde undeva intre 3 si 4.

    RăspundețiȘtergere

Să fii sincer.